e
Banner

Etiketler: ergin erşin



Colin’s lojistik yatırımlarının meyvesini global büyümeyle toplayacak


Yayın: 22-09-2012
Kategori: Tekstil

670 ulaşan mağaza sayısıyla 32 ülke ulaşan Colin’s lojistik ve depolama alanında güçlü yatırımlarla hedeflerini büyütüyor.




2. YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU



2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. www.lojistikhatti.com üzerinden gerçekleştirilen oylama sonuçlarına göre ve UTA Lojistik Dergisi tarafından belirlenen özel ödül kategorileri kapsamında verilen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. 14 Kategoride verilen ödüller gecede sahiplerini buldu.




COLIN’S tedarik zincirinde dijital dönüşümün meyvelerini topluyor


Yayın: 21-06-2017
Kategori: Tekstil

“Entegre Tedarik Zinciri Yönetimi Projesi” ile tüm süreçleri tek bir platform üzerinden yönetmeye başladıklarını belirten COLIN’S Lojistik ve Bilgi Teknolojileri Direktörü Ergin Ersin, bu sayede ithalat, ihracat ve transit operasyonlarının akışını, birleşimi ve yükleme hızlarını daha önceki yapıya göre %200 iyileştirdiklerini, haftalık 300 bin adet olan sevkiyat oranlarını ise daha az maliyet ve minimum hata ile 1 milyon 200 bin adede yükselttiklerini söyledi. 




COLIN’S sevkiyat oranını 4’e katladı


Yayın: 29-06-2018
Kategori: Tekstil

Entegre Tedarik Zinciri Yönetimi projesi ile süreçlerini uçtan uca dijitalleştirerek yepyeni bir boyuta taşıyan COLIN’S, sevkiyat oranı ise 4 katına çıkarak daha az maliyet ve minimum hata ile 1 milyon 200 bin adede yükseltti. 




Colin’s dağıtımda performans düşüklüğüne izin vermiyor


Yayın: 21-05-2021
Kategori: Tekstil

Dünyanın farklı ülkelerinde 600’ü aşkın mağazasıyla hizmet veren Colin’s’in başarısında tedarik zinciri ve lojistik süreçler önemli bir rol oynuyor. “Tedarik zinciri Colin’s için fark yaratan ve içyapıda geliştirilmiş özel yazılımlarla desteklenen stratejik bir süreç” diyen Colin’s Lojistik ve BT Direktörü Ergin Erşin, hizmet aldıkları firmaları geliştirdikleri özel bir şartnameyle seçtiklerini, bu nedenle genel geçer hizmet veren ya da belirli standartları sürekli sağlayabilmekten uzak firmalarla çalışmadıklarının altını çizdi.